سخنگوی دولت: حفاری چاه‌های نفت در دریای خزر بعد از ۳۰ سال شروع شد واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول روایت عارف در آذربایجان شرقی از آخرین تلاش‌ها برای رفع فیلترینگ مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند + فیلم مجلس از توضیحات وزیر کار قانع شد + فیلم هشدار مودی به پاکستان | دهلی باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد وزیر کار خطاب به نمایندگان: منظور از انتصاب سیاسی چیست؟ + فیلم انتقاد تند نماینده مردم چناران در صحن علنی مجلس | انتصاب رئیس سازمان بهزیستی سیاسی و غیرکارشناسی بود + فیلم رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات مراسم تشییع ۴۰۰ شهید گمنام همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۱۱۱۵
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
جزئیات مراسم تشییع ۴۰۰ شهید گمنام همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)+ فیلم
نشست تشریح برنامه‌های مربوط به تشییع پیکر‌های مطهر ۴۰۰ شهید گمنام در تهران و سراسر کشور همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه تهران بزرگ صبح امروز (چهارشنبه) در نشست خبری تشییع ۴۰۰ شهید گمنام که در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: فرهنگ ایثار و مقاومت و ایستادگی به برکت هشت سال دفاع شکل گرفته به نحوی که امروز خیلی از جوان‌ها در سراسر جهان این فرهنگ و الگو را موثرترین راه مقابله با کفر و استکبار انتخاب کردند. دفاع مقدس قله‌های ارزشمندی دارد که یکی از آن‌ها واژه شهید گمنام است؛ این عزیزان کسانی هستند که در دفاع مقدس جهاد کردند و به شهادت رسیدند، اما نام و نشانی از آن‌ها وجود ندارد.

فرمانده سپاه تهران بزرگ ادامه داد: شهدای ما به‌واسطه عشق و علاقه به فاطمه الزهرا (س) علاقمند بودند آن‌ها هم گمنام باشند از این روی امسال نیز همچون سال‌های گذشته در روز شهادت حضرت زهرا (س) میزبان ۴۰۰ شهید گمنام در تمام استان‌ها خواهیم بود که از این تعداد، ۲۰۰ شهید در تهران تشییع می‌شود که این مراسم نیز با حضور مردم در مقابل درب اصلی دانشگاه تهران ساعت هشت صبح برگزار شده و از آنجا به سمت معراج شهدا حرکت می‌کنند. این شهدا در مناطق عملیاتی بدر، رمضان، بیت‌المقدس، کربلای ۵ و ۶ به‌واسطه تفحص‌هایی که صورت گرفته، به دست آمده‌اند.

سردار حسن‌زاده اضافه کرد: ۲۵۰ ایستگاه صلواتی نیز توسط هیات‌های مذهبی، بسیج و مردم برقرار است و در شب شهادت حضرت زهرا (س) مراسم وداع در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از نماز مغرب و عشا برگزار خواهد شد. مراسم خاکسپاری این پیکر‌ها بعد از تشییع از مقابل دانشگاه تهران در نقاط از قبل تعیین شده برگزار می‌شود که در تهران حدود ۱۸ نقطه خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->